Forró csoki-keverők
ízesített ét-, tej- és fehér csokoládé
„Mindannyiunknak van néhány csokoládérajongó ismerőse, biztosan neked is. Ajándékozd meg őket ezzel a forró csoki-keverővel és soha többé nem akarnak majd kakaóport használni.”
ADAG 6 adag idő 12-13 perc nehézség könnyű
Csokoládé, Forró csoki, Ünnep, Tél, Hangulat, Kényeztetés, Ajándékötlet
Hozzávalók
300 g ét-, tej-, vagy fehér csokoládé (vagy ezek keveréke), darabokra törve
napraforgóolaj, kenéshez
Díszítéshez:
apró szemű csokoládé pasztillák (mi is készíthetünk olvasztott csokiból)
több féle cukordísz
apróra vágott pillecukor
Eszközök:
6 db papírkapszli
ceruza
cukrászecset
6 db kb. 50 g-os öntőforma (tökéletes hozzá a Danonino joghurt elmosott pohara)
6 db fa spatula
celofán és zsinór, vagy szalag a csomagoláshoz
6 db ajándékcímke
Elkészítés
A papírkapszlik alját, középen átszúrjuk a ceruzával és további felhasználásig félretesszük.
A cukrászecsettel vékonyan kiolajozzuk az öntőformák belsejét.
„Egyszerűen, csak keverd bele egy csésze forró tejbe”.
Kapcsolódó receptek
Forró csoki-keverők
ízesített ét-, tej- és fehér csokoládé
„Mindannyiunknak van néhány csokoládérajongó ismerőse, biztosan neked is. Ajándékozd meg őket ezzel a forró csoki-keverővel és soha többé nem akarnak majd kakaóport használni.”
ADAG 6 adag idő 12-13 perc nehézség könnyű
Csokoládé, Forró csoki, Ünnep, Tél, Hangulat, Kényeztetés, Ajándékötlet
Oszd meg a receptet
Hozzávalók
300 g ét-, tej-, vagy fehér csokoládé (vagy ezek keveréke), darabokra törve
napraforgóolaj, kenéshez
Díszítéshez:
apró szemű csokoládé pasztillák (mi is készíthetünk olvasztott csokiból)
több féle cukordísz
apróra vágott pillecukor
Eszközök:
6 db papírkapszli
ceruza
cukrászecset
6 db kb. 50 g-os öntőforma (tökéletes hozzá a Danonino joghurt elmosott pohara)
6 db fa spatula
celofán és zsinór, vagy szalag a csomagoláshoz
6 db ajándékcímke
Elkészítés
A papírkapszlik alját, középen átszúrjuk a ceruzával és további felhasználásig félretesszük.
A cukrászecsettel vékonyan kiolajozzuk az öntőformák belsejét.
„Egyszerűen, csak keverd bele egy csésze forró tejbe”.